2014. augusztus 23., szombat

Remington - Shine Therapy körkefe - TESZT

Sziasztok!

Már kb 2 hónapja nálam van ez a körkefe, amit a mybeautytools.hu-tól kaptam tesztelésre. Felkerestek, és bár ugye épp nem fodrászként dolgozom, ettől függetlenül még mindig minden hajas téma érdekel. Így természetesen örömmel mondtam igent rá.


A webáruház termékleírása:

Csomagolás: Bár a papírdobozt kidobtam, mindenesetre pozitív részemről, hogy nem csak úgy kallódik a hajkefe a polcokon. Az egyetlen, amit talán kifogásolnék, hogy sajnos semmiféle nejlonba nem volt belehúzva, a doboz eleje pedig nyitott, így jobban ki van téve a pornak és a sérüléseknek. Persze ez főként akkor okoz gondot, ha A-ból B-be szállítják, majd kipakolják a boltban, stb.

A doboz hátulján konkrét magyar használati utasítás nem található, de szerencsére van benne egy kis füzetke, ami több nyelven tartalmazza a rövid leírást.

A strandkorlátkék szín nekem annyira nem tetszett először, de aztán hozzászokott a szemem. Ettől eltekintve szerintem szépen lett kialakítva, igényes a külseje.  Mit ígér?: A haj gyorsabb száradását és fényes, dúsabb hajat.

Máson nem volt egyelőre lehetőségem használni, ezért magamon próbálgattam. Persze magamnak nem tudom normálisan loknisra szárítani a hajamat, de az azért szemmel látható, hogy dúsabb hatású a hajam pár napig. Fényesebb is, és frissen mosottan nincs zsíros hatása a hajamnak (mint ahogyan normál esetben senkinek), viszont úgy vettem észre, hogy ugyanannyi idő után meg kell mosni a hajamat. A száradáson nálam nem igazán gyorsított, kb ugyanannyi idő, mint bármelyik másik hajkefe/körkefe.

Viszont mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a fej alatt található gumis rész nagyon nagy segítség, hiszen így nem csúszik ki az ember kezéből a kefe, ahogy forgatja. Főként a loknis hajhoz ajánlják, bár én amondó vagyok, hogy az ember magának loknisra szárítani annyira szépen nem tudja a haját, viszont az egyenesre szárításhoz is teljesen jó.

Beszerezhetőség: mybeautytools.hu

Ár: 2490 Ft (+ kézbesítési díj)

Összességében én azt mondom, hogy az árához mérten egy jó kis körkefe ez, de azért persze csodát nem kell várni ettől sem. Őszintén szólva én főként inkább a fodrászoknak ajánlanám, mint otthoni használatra, legalábbis ha a loknikra szeretnénk használni. Ha viszont megelégszünk a sima, egyenesre szárítással vagy nagyon ügyes kezűek vagyunk, akkor otthon is jó célt szolgálhat.

A terméket tesztelésre kaptam, ám ez nem befolyásolta a véleményemet!

4 megjegyzés:

 1. Strandkorlátkék :D :D :D Nagyon találó :D Én körkefementesen élem az életemet, mert mindig attól féltek, hogy egyszer úgy beleakadok, hogy úgy kéne kivágni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Á, azért ahhoz konkrétan rátekerni kell, maximum picit meghúzod a hajad ;] Bár magamnak én sem nagyon használtam eddig, mert nincs türelmem már beszárítani a hajam :D

   Törlés
 2. Jajjj, nagyon szeretnék egyet magamnak én is. Körkefével szoktam beszárítani a hajamat. Végre illene vennem valami professzionálisabbat, szóval lehet ő lesz az! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A sima körkefével sincsen gond amúgy szerintem :]

   Törlés