2014. május 9., péntek

Verona Laser Effect Anticellulite krém - TESZT

Sziasztok!

Tudom, hogy már nagyon régóta adós vagyok ezzel a teszttel, de most végre eljött ennek is az ideje.

Mint tudjátok, már jó ideje használok ilyen célra krémeket, a legelső a Sunfleur terméke (TESZT) volt, amit nagyon szerettem, de sajnos boltban nem lehetett hozzájutni, azután jött a Helia-D (TESZT), amit szintén nagyon szeretek, bár nem a legolcsóbb teljes áron - egyébként én eurós boltokban mindig kb 500 Ft-tal olcsóbban látom! -, aztán tesóm hozta nekem ezt párszor, aztán egy jó ideje sajna már nem találta ott, ahol vette, ettől függetlenül Titeket is érdekelt, illetve én is úgy gondoltam, hogy érdemel egy külön bejegyzést.


Csomagolás: A tubus olyasmi, mint mostanában sok testradíré vagy testápolóé, szerencsére kellően vékony ahhoz, hogy normálisan ki lehessen nyomni. A tubus maga viszonylag színes, fehér rózsaszín, lila színek, fekete és ezüst betűkkel. Az elején viszonylag sok a minta és a szöveg, a hátulján pedig a részletes leírás találjuk, a magyar szöveg rá van matricázva a hátoldalra.

 

A kialakításában azt is szeretem, hogy nem csavarós, csak lepattintós a kupak, és a kicsi csőr is pont jó, nem ömlik, de ki lehet azért nyomni belőle a krémet. Egyébként könnyen nyílik és záródik, többször utaztattam már, és táskabiztos darab.


Állag: Fehér, viszonylag sűrű, krém állaga van, könnyű elkenni.

Illat: Nagyon finom illata van, nem igazán tudom mihez hasonlítani, virágos-mentolos illatként tudnám leginkább leírni.

Tartalom: 200 ml

Ár: 650 Ft körül van

Használat: Viszonylag kevés elég belőle, a karomra, a hasamra és a combomra szoktam használni, a hatása nagyjából olyan, mint a Helia-D zseléé, viszont nyáron ezt azért szerettem jobban, mert felkenés után egy ideig kicsit hűsíti is a bőrt, ami a nagy melegben persze jóleső érzés. Minden nap használtam, kb 1,5 hónapig tartott így ki. Erre is azt tudom egyébként mondani, mint eddig minden hasonló készítményre, hogy önmagában szerintem nem annyira hatásos, mint rendszeres mozgás mellett. Viszont mozgással tényleg látványos eredmény érhető el vele.

Sajnos a beszerezhetőségét nem tudom, mivel tesóm szokott hozni, ha talál arra feléjük (Újpest), de mostanában nem volt, amit nagyon sajnálok, hiszen ha azt vesszük, hogy ez is ugyanannyi ideid elég, mint a Helia-D, és a hatása is egyezik, de kb. felébe kerül, akkor ez sokkal jobban megérné.

Esetleg ha valaki tudja, hol lehet beszerezni, örülnék, ha megosztaná velem az információt. :]

Ti használtok valamilyen "speciális" krémet? Ha igen, mi a véleményetek az ilyen termékekről?

Köszönöm a figyelmet, szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése