2014. május 3., szombat

Petla Plate - SORSOLÁS!

Sziasztok!

Első körben megjegyezném, hogy meglepően kevesen jelentkeztetek a játékra, persze ez Nektek jó, mert elvileg nagyobb esélyetek van így (de igazából mindennek 50-50% mindig az esélye, mert vagy igen vagy nem... :D). Másrészt pedig megint azt vettem észre, hogy teljesen egyértelmű szabályok voltak, mégsem sikerült mindenkinek betartania a dolgot.
Belinkeltem a megosztandó képet, odaírtam, hogy nyilvánosan kell megosztani, volt aki odaírta, hogy megosztotta, ám mégsem láttam a megosztók között a nevét, így jutottam arra, hogy a megosztók nevét másoltam ki időrend szerint, és ezek alapján sorsolok.

27 érvényes jelentkezés volt, és mivel amúgy is kedvelem a 7-es számot, és ezzel a számmal nyertem legutóbb Biánál, most a 7. hozzászólásban szereplő szám tulajdonosa lesz a nyertes. Így arra kérlek Titeket, hogy EGY számot írjon mindenki 1-27 között, a 7. hozzászólás után pedig kiírom a nyertest!

UPDATE:

A 7. hozzászóló itt Ágnes Váczi volt, aki egyúttal a nyertes is, ugyanis a 3-as számot írta, a 3. jelentkező pedig pont Ő volt. :]


Ági, gratulálok, kérlek írj egy e-mailt a címeddel az orban.klaudia@gmail.com címre.

A többiek se csüggedjenek, ugyanis Petra facebook oldalán (ITT) éppen játék zajlik, egy manikűrt kell feltölteni, a leírás ITT található.

Köszönöm szépen mindenkinek, aki játszott!
Kellemes hétvégét! :]

12 megjegyzés: