2014. március 17., hétfő

Rimmel újdonságok

Sziasztok!

Ma pár Rimmel újdonságról lesz szó, először az új Glam' Eyes HD palettákat mutatom, amelyhez plusz egy színt adtak. Így tehát már nem 4, hanem 5 szín van 1-1 palettácskában.
A plusz szín miatt nagyobb a variációk lehetősége. A paletta másik érdekessége, hogy "hibrid" púder-krém festékeket tartalmaz, amely tökéletes a csomósodásmentes, intenzív sminkek megalkotásához. A még intenzívebb, figyelemfelkeltőbb hatás érdekében lehet nedvesen is használni, szárazon a lágyabb, puhább tónusokat érjük el.

A 4 színösszeállítást London világa ihlette. Minden paletta 4, egymással harmonizáló árnyalatot tartalmaz, plusz egy ötödiket, ami szinte  ellenpontozza az árnyalatokat.

Rimmel Glam Eyes HD szemhéjpúder 021 Golden Eye
#021 - Golden Eye
Rimmel Glam Eyes HD szemhéjpúder 022 Brixton Brown
#022 Brixton Brown
Rimmel Glam Eyes HD szemhéjpúder 024 Pinkadilly Circus
#024 Pinkadilly Circus
Rimmel Glam Eyes HD szemhéjpúder 025 Victoria’s Purple
#025 Victoria's Purple

Javasolt fogyasztói ár: 2099.-Ft
Egyébként a szépségbolt.hu webshopjában (ITT) most a rendes ár helyett 24% kedvezménnyel megvásárolható 1595 Ft-ért, tehát mondhatni, az 5. színt "ingyen kapjuk".
Rendes áron sem mondanám vészesnek, hiszen 420 Ft-ra jön ki 1 szín, de akciós áron 320 Ft-ra, ami szerintem eléggé jó ár, hiszen ez alatt már nem nagyon kapni minőségi szemhéjpúdert.

A másik újdonság a ScandalEyes Rockin’ Curves szempillaspirál. Sűrű, gyönyörűen ívelt pillákat ígér, hatalmas játékbaba pillákat, akár egyetlen réteggel. A különlegesen kiképzett, megtört, szív formájú kefe tökéletes eszköz a nagy, ívelt pillák megformázásához. A nagy körültekintéssel megtervezett applikátor megemeli és íveli a pillákat, vékony hegye eléri a szemzugban lévő apró szálakat  is, míg vastag, középső része elképesztően dús és göndör pillákat eredményez, mindezt csomósodás nélkül. A spirál ultra intenzív pigmentjei drámai, erős megjelenést biztosítanak. Hatása mellett a csomagoláson is a '80-as évek rock trendje köszön vissza, a piros színű tubust a fekete kígyóminta vadítja meg igazán, ahogy hozzáérünk, érezni a minta domborúságát. 


Javasolt fogyasztói ár: 1999.-Ft 
Ez is akciós most (ITT), 26% kedvezménnyel, 1479 Ft-os áron vehető meg, ami azért szerintem már teljesen jó ár egy spirálért, illetve nem mindegy az az 500 Ft. :]


Nektek mennyire szimpatikusak? nekem a #022 szemhéjpúder összeállítás a kedvencem, de a #023 is nagyon tetszetős, a spirálra pedig nagyon kíváncsi lennék a kefe formája miatt. :]

Köszönöm a figyelmet, kellemes napot!

4 megjegyzés:

 1. Nekem is a 22-es tetszik a legjobban, és a spirál is érdekel. Még nem volt Rimmel spirálom, ha jól emlékszem, de ennek hasonlít a keféje az Astor pillangósához, azt pedig nagyon szeretem, úgyhogy hacsak nem rossz a festéke, ennek is jónak kell lennie :)

  VálaszTörlés
 2. A spirált ma láttam élőben...csodaszép!!! De sajnos van egy csomó spirálom...(de azért megtapiztamxd)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam is folyamatos a spiráltúltengés a blog óta, előtte mindig maximum 3 spirálom volt... :D

   Törlés