2014. február 13., csütörtök

Chloé - See By Chloé Eau Fraîche

Sziasztok!

Mára egy parfüm újdonságot hoztam Nektek, nem tudom, ki hogy van vele, én tél után az édes, erőteljes, édes illatokat a tavasz beköszöntével és nyáron jobban szeretem a könnyed, légies illatokra cserélni.


A See By Chloé Eau Fraîche parfüm is egy ilyen illatnak ígérkezik.  A kacér és játékos See By Chloé vonalat Michael Almairac parfümőr vakmerőséget árasztó illatokkal dobja fel. Az alapjegy kifinomultságát a vetiver adja meg, az almavirág és a jázmin pedig éteri magaslatokba emeli a vízjácint üdeségét.


Az Eau Fraîche parfüm üvege egyezik a  See By Chloé-éval, vidám, elegáns, madárkalitka formájú, ám az áttetsző illatszer benne halvány rózsaszínű.


Sugárzóan nőies és légies, egy párizsi séta elragadtatott könnyedségét idézi fel, kertek, parkok, telis-tele virággal, a See By Chloé lányt csodás illatfelhő burkolja be. Vidám, szertelen, pajkos báj sugárzik belőle, övé a világ. 

Árak:
30 ml 13700 HUF
50 ml 19600 HUF
75 ml 24600 HUF

Ha belefutok, mindenképpen megszaglászom, bár mostanában nem tervezek parfümöt venni, így is több van, mint bármikor is volt.

Nektek mi a kedvenc tavaszi parfümötök?

Köszönöm a figyelmet, szép napot!

2 megjegyzés:

  1. Még több mint a fele megvan a tavaly tavaszra-nyárra vásárolt Zara Fruity parfümnek, úgyhogy nem hiszem, hogy idén veszek másikat. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én általában az Omnia-t nyúzom, de nyáron leváltásra kerül, olyankor jöhetnek a gyümis illatok, bár most abból is van 2... :D

      Törlés