2013. december 9., hétfő

Kate Moss - Rimmel a British Fashion Awards-on

Sziasztok!

Ismét sajtóközlemény, ezúttal Kate Moss vörös ajkain van a hangsúly, mely dukál a vörös szőnyeghez. :]


2006-ban és 2009-ben is Kate-et választották az év modelljének, már 25 éve jelen van a divat világában és közel 12 éve működik együtt a Rimmel márkával.

Természetesen ilyen jeles eseményen a smink nem lehet akármilyen, íme itt egy pár tipp a Rimmel-től a csodásan ragyogó kinézetért:

- A hibátlan smink a jól megválasztott alapozónál kezdődik. Vidd fel a pihekönnyű,a bőr tónusához igazodó Rimmel Wake me up alapozót az arcodra, az almácskákat emeld ki a Lasting Finish mono pirosító 080, bronzos árnyalatával.

Wake_Me_Up_Foundation_small.jpg megjelenítése Mono Blush Pirosító.jpg megjelenítése
- Kate jellegzetes szemfestéséhez a Rimmel Scandaleyes Waterproof Khol szemceruza 2-es színét válaszd, és ahhoz, hogy elérd a kívánt hatást, kombináld a Scandaleyes Shadow Stick 2-es árnyalatával, így lesz tökéletes a pillák vonalának kiemelése, a kontúr. A ragyogó befejezéshez tegyél fel a szemhéjadra Scandaleyes Shadow Stick 11-es árnyalatot, majd dúsan fesd ki a pillákat, bőven használd a Rimmel a Lash Accelerator Endless fekete szempillaspirált.

Scandeleyes_Eye_Shadow_Stick_szürke.jpg megjelenítése

- Azért, hogy megjelenésed olyan tökéletes legyen, mint Kate-é azon az éjszakán, fesd ki a szád a Rimmel Lasting Finish by Kate Moss rúzs ikonikus 1-es árnyalatával.


-A vörösszőnyegre illő hibátlan megjelenés elengedhetetlen feltétele, hogy körmeid is szépségesek legyenek. Az Alexander McQueen tervezte ruhaköltemény és a Marc Jacobs szőrmekabát fantasztikus kiegészítője volt a Rimmel Salon Pro by Kate Moss körömlakk 237-es, “Soul Session” árnyalata, válaszd ezt az ünnepi öltözékedhez.

Salon_Pro_Shade_Kate_Shade_237_small.jpg megjelenítése

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése