2013. november 11., hétfő

Szeptemberben-októberben elfogyott

Sziasztok!

Végre megint összegyűlt pár dolog, amit elhasználtam, mostanában többféle tusfürdőt meg krémet használtam párhuzamosan, így kb nagyjából ürültek ki.


Balea tusfürdők: Na igen, ebből kapásból 3 ürült ki, a Hawaii Pineapple nagy kedvenc volt nyáron, nagyon finom kókuszos-ananászos illata van, zuhanyzás után a kókusz jobban kiérződik, imádtam. Ja és zöld színű volt, tök jó, hogy nem sima "krémszínű". :] A Brazil Mango-val is hasonlóan jó viszonyban voltam, ennek narancssárgás színe van, és nagyon finom mangós-narancsos illata, ezt is viszonylag sokáig lehetett még érezni, nagyon nyárias illat. A Fjui Passionfruit pedig - gondolom nem meglepő - kék színű, kellemes illatú, nem is igazán tudnám megfogalmazni pontosan, hogy milyen illat, de talán ezt szerettem legjobban. Még mindig imádom a Balea tusikat, így megvan az utánpótlás is, bár nem ezt a hármat vettem újra.

Balea Fügés Sampon: Még mindig lógok a teszttel, most már tényleg pótolgatnom kéne az elmaradt teszteket, mindenesetre ez már a sokadik flakon belőle, és eléggé megszerettem.

Vichy és Avéne krémminták: Ezeket még mindig az ExfoBrusher használata után használom, erre a célra teljesen jól beváltak.

Helia D narancsbőr elleni karcsúsító gél: Ebből is már a sokadik fogyott el, elég jól bevált, és bár mondtam, hogy van egy olcsóbb alternatívám, ami hasonlóan jó (ennek is még lógok a tesztjével..), de sajna mostanában nem jutottam hozzá, ezért ezt vettem újra.

Mitesszereltávolító: Biától kaptam, többet is, egyelőre egyet használtam csak el, még nem nagyon merek nyilatkozni.

És ami kakukktojás, mert nem elhasználtam, hanem szívem szerint kib*sztam volna a kukába úgy ahogy van (csak kellett az üveg) A MUA fekete lakkja.. Már múltkor mutattam, hogy a másik lakk megromlott, ez pedig egyre rondábban kenhetővé vált, túlságosan besűrűsödött, eleve 3 rétegben fedett, elég rég akadtam ki ennyire lakkra. Aztán mivel annyira besűrűsödött, gondoltam megspékelem egy kis lakkhigítóval, aztán amikor 5 réteg kellett a fedéshez, gondoltam többet nem vacakolok. Kiöntöttem a lakkot, és kutyultam bele másikat. (Hamarosan mutatom :] )
Szóval részemről a MUA sima lakkjai hatalmas csalódást jelentettek, viszont jó pont, hogy a mágneses lakkok nagyon jól vannak még mindig, szépen is fednek. (És most esik le, hogy még MUA tesztekkel is lógok, tessék cseszegetni!)

Hát ennyi lett volna, igazából a lakkon kívül a többivel elégedett vagyok eddig, remélem a következő adagban is hasonló jókat tudok majd mondani. :]

Köszönöm a figyelmet, kellemes napot!

6 megjegyzés:

  1. Kár hogy lemaradtam a Balea ananászos-kókuszos változatáról, én buta helyette a Müller sajátmárkás ananászosát vettem, azóta is bánom... Nálam most nagy szerelem az áfonyás tusfürdőjük, le sem tudom tenni zuhanyzáskor :)

    VálaszTörlés