2013. november 14., csütörtök

Avon rúzsminták I.

Sziasztok!

Már jó ideje van nálam pár Avon rúzsminta Biának hála, és használom is őket elég sokat, így most írok az első adagról. :]

Túlzottan nem fogom ecsetelni a csomagolást, meg ilyeneket, mivel csak mintákról van szó, inkább a színre és a tartósságra mennék rá.

Lovey Dovey pink:
Világos rózsaszín, a vakus képen sokkal csillogósabbnak látszik, élőben a természetes fényben készült képre hasonlít inkább, de picit azért erőteljesebb. Viszonylag jól kihasználható szín, mivel visszafogott, erősebb szemsminkek mellé is szép szerintem. Sajna rajtam maximum egy órát bír (ha nem eszem, iszom stb). Nem lenne rossz amúgy, ha tartósabb lenne - bár nem tudom, a teljes méretű rúzsok és a minták tartóssága közt van- e különbség. 

Naughty And Nude:
Ahogyan a neve is mutatja, egy nude rúzs a következő. A képeken elég narancsosnak tűnik, ennél kicsit barackosabb a színe élőben, illetve még egyszer áthúzva kicsit élénkebb lesz. Ennek egy fokkal jobb a tartóssága, kb másfél órát bír ki, de az evés-ivást ez sem túlzottan bírja. Ez is egy elég univerzális szín szerintem, szinte minden szemsminkhez jól megy.

Chic Nude:
Ez is egy világos nude rúzs, kicsit mályvásabb színbe hajlik, mint az előző. Erre is érvényes, hogy nem túl erős a fedése, de még egyszer áthúzva azért élénkebb. A tartóssága is hasonló a Naughty And Nude-éhoz, kb másfél órát bír ki, és szintén nincs jóban az evéssel és ivással. A 3 rúzs közül ez áll hozzám legközelebb, és ezt használom legtöbbet, ez is egy jól kihasználható szín szerintem.

Peach Peck:
Ez is világos, kissé rózsaszínbe hajló barackos szín, inkább fénye van, mint színe, leginkább egy szájfényhez tudnám hasonlítani. Sajna tartósságra ez is max. egy órát bír rajtam, ha nagyon ügyelek rá, hogy ne egyek, ne igyak, ne cigizzek. 

Ha jól tudom, 1600 Ft körül van a rúzsok ára, ennyit nem adnék értük, mert nem annyira különlegesek, és nem is túl tartósak, bár ha a teljes rúzsok jól bírják, akkor akciósan megérné megvenni őket.

A következő körben az élénkebb színeket mutatom meg Nektek. Hogy tetszenek ezek? Van esetleg kedvenc Perfect Kiss rúzsotok?

Köszönöm a figyelmet, éjjeli baglyoknak jó éjt, korán fekvőknek pedig már jó reggelt! :]

2 megjegyzés: