2013. november 10., vasárnap

Astor újdonságok

Sziasztok!

Az Astortól mutatnék pár újdonságot, egész pontosan 5 darab szépséges lakkot és egy számomra eddig elég érdekesnek ígérkező szempillaspirált.

Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál:

Ez a szempillaspirál hatalmas, gyönyörűen ívelt, rugalmas, mégis nagyon könnyed pillákat ígér.

Heidi Klum, az Astor márka reklámarca és művészeti igazgatója inspirálta a szexi pillák megszületését.
Heidi így nyilatkozott:
“Az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirállal olyan dús pillákat festhetek magamnak, amikre mindig is vágytam, ráadásul anélkül, hogy elnehezednének a szálak. Hatalmas szempillák, a pilleszárny könnyedségével. Most aztán rebegtethetem pilláim, ahogyan csak tetszik!”

Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál titka a zselés hatású formula, a mély, intenzív színű pigment, valamint a pillekönnyű viasz. Ezek biztosítják a rugalmas, telt, plüsshatású pillákat. A másik a rugalmas "butterfly" kefe, melynek ívét úgy tervezték meg, hogy maximálisan illeszkedjen a pillák vonalához, még a legeldugottabb helyeken is, ezzel biztosítva a szem külső és belső sarkában lévőket is. A könnyed formulának köszönhetően több réteg után sem nehezednek el pilláink.


Heidi így kommentálja az új spirált: “Azt nagyon szeretem, ha feltűnően nagyok és dúsak a pilláim, de azt már nem szeretem, ha kemények és ridegek. Az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirállal hatalmasra és gyönyörűen íveltre varázsolhatom pilláim, de ugyanakkor szuper rugalmasak is maradnak.” 

“Engem abszolút meggyőzött az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look spirál rugalmas, hullámvonalas keféje, tökéletesen követi a pillák vonalát, minden szálat szuperül elér. Az igazi pillangó hatás eléréséért külön extra festéket viszek fel a szem külső sarkában megbúvó szálakra. Ettől aztán tényleg szexi lesz a megjelenésem!”

Javasolt fogyasztói ára: 2699.-Ft

Modern Baroque körömlakkok:A lakkok valami mesések most szerintem, ahogy jön a hidegebb idő, egyre többet kacsintgatok a jó sötét lakok felé. És igazából túl sok nincs belőlük szerény kis készletemben, így az utolsót (vagy valami nagyon hasonló színűt) szerintem idővel beszerzem. :]

Nektek hogy tetszenek?

Köszönöm a figyelmet, további szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése