2013. október 12., szombat

Szeptemberben - októberben elfogyott

Sziasztok!

Októberben nem fogyott el túl sok dolog, illetve ami pont fogyóban volt, sikeresen Biunál hagytam, ezért összevontam a szeptemberivel. :]


- Colgate Max White One fogkrém: Mivel már jó ideje sehol nem találtam a megszokott Aquafresh fogkrémem, gondoltam teszek ezzel egy próbát, már csak kíváncsiságból is, hogy mennyire működik ez a fehérítés téma.. Eleinte elég szkeptikus voltam a dologgal szemben, de már az első hét után úgy vettem észre és mások is mondták, hogy fehérebbek lettek a fogaim, szóval bevált, de mivel nagy örömömre megint megtaláltam az előbb említett fogrémem, azt vettem meg. Mindenesetre megjegyzem magamnak.

- Dermacol Enja - Push-Up Bust Firming Cream: Most írtam róla a héten, ott mindent elmondtam, meg vagyok vele elégedve, és már használom is a következő tubussal.

- Verona Karcsúsító, alakformáló krém: Ebből is a másodikat használtam el, még lógok a teszttel, de hamarosan meglesz az is! :]

- Face Food iszappakolás tengeri ásványokkal: Szintén lógok a teszttel, de már a sokadikat használtam el, azóta vettem is belőle, hamarosan erről is írok kicsit kifejtősebben.

- Balea Fügés sampon: Ebből is többet elhasználtam már, megvan az utánpótlás is, és erre is igaz, lógok a teszttel..

- Balea cseresznyés-mandulás testápoló: Nagyon szerettem, bár nyáron nem használok túlzottan testápolót, nem volt túl tömény, egy a baj vele, hogy már nem kapni. (Legalábbis már jó ideje nem látom nálunk.)

- Balea sminkelmosó: Ebből is elég sokat elhasználtam már, nagyon sokáig imádtam, Esztitől kaptam is egyet, de egyelőre törlőkendőt használok, mert elég érzékeny mostanában a szemem.

- Herbária cserszömörcés szájvíz - citrom ízű: A simából is használtam már el, ebből is, azt hiszem, 800 Ft körül van, de sokáig elég, így megéri. Nagyon sokat segít az érzékeny ínyen. Már meg is van az utánpótlás.

- essence BTGN Fast Dry fedőlakk: Már jó ideje nem láttam a sima BTGN-t, így ezt vettem, nem rossz, de a simát jobban szerettem, de ha jól tudom, az már nem lesz. Hát, sajnálom, még egyet elcsíptem teljes áron, de aztán utána leárazva egy darabot találtam eldugva...

Gerovital Plant hidratáló krémminta: Ebből is jó párat elhasználtam, még mindig a Garnier Pure Active Exfo-Brusher után szoktam használni, erre a célra tökéletes nálam.

- Avéne Hydrance krémminta: Ezt is az Exfo-Brusher után használtam, illetve amikor beteg voltam és nagyon ki volt száradva a bőröm, elég szépen helyrehozta.

- Vichy Lift Activ krémminta: Igazából ennek elvileg ránctalanító hatása van, szerencsére nagyon még nincs mit eltüntetni, így arról nem tudok beszámolni, de hidratálás szempontjából bevált.

Ti használjátok/használtátok valamelyik terméket? Ha igen, hogy vált be? Ha nem, ki szeretnétek próbálni valamelyiket?

Köszönöm a figyelmet, kellemes napot!

2 megjegyzés:

  1. A balea testápolót én is szerettem, többet is elhasználtam belőle. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A többi is jó amúgy szerintem, de hát ennek az illata valami mese. :] (Volt.)

      Törlés