2013. július 13., szombat

Astor és Rimmel újdonságok

Sziasztok!

Az Astor és a Rimmel ismét újdonságokkal rukkol elő, kezdjük is az Astorral.

Astor Big & Beautiful Lovely Doll szempillaspirál:

Ez a szempillaspirál hatalmas, drámai, legyezőszerűen szétterülő pillákat, vagyis "babaszemeket" ígér. Ennek titka az új formula, amely kollagénben és növényi viaszokban bővelkedik, amelyek ápolják és erősítik a szempillákat. A másik "titok" a spirál különleges keféje, melynek egyenes része része felturbózza a pillákat, míg a kefe gömbölyű része megemeli, íveli, szoborszerűen (?) formázza.

Júliustól kapható, javasolt fogyasztói ára: 2699 FtAstor Soft Sensation Lipcolor Butter:

Ápoló ajakrúzs, ami intenzív színt, ragyogó fényt és kellemes érzést ígér. Tartós, hidratáló, látványosan telt és sima ajkakat ígér, azonnali hidratálással. A kréems textúra miatt az ajkakba beleolvad, könnyű és nem ragadós, kényelmes viselet.
8 trendi, változatos színben kapható, használata igen egyszerű, mert a speciálisan kiképzett ehgy precíz felvitelt biztosít, a krémes textura könnyed mozdulattal felvihető egyenletesen az ajkakra, a szín nem fut ki, ezzel biztosítva a tökéletes kontúrt.

Ez is júliustól kapható, javasolt fogyasztói ára: 2699 Ft

Rimmel Scandaleyes Retro Glam Szempillaspirál:
 

Ezt a spirált a '60-as évek inspirálták és a hatalmas Bambi-szemek. A homokóra formájú kefe tökéletesen követi a szempillákat, felfelé és kifelé íveli őket, hogy feltűnő, tágra nyílt szemeket varázsoljon.
A spirál szétválasztja a pillákat, szívtipró tekintetet (?) ígér.

Július végétől kapható az üzletekben, javasolt ára 1999 Ft


Nektek mennyire szimpatikusak ezek a termékek?

Köszönöm a figyelmet, további szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése