2013. június 29., szombat

Elérhetőségek

Sziasztok!

Most nem is írnám le ugyanazt, amit előttem sokan megtettek, mindenki tudja - gondolom legalábbis -, hogy megszűnik a Google Reader, ebbe nem mennék bele, mert gyűlölöm, amikor van egy jól(számomra legalábbis) működődolog, és megszűnik/megváltozik, stb.


Nem igazán szeretnék 80 platformon jelen lenni, mert nálam általában az újdonság varázsával elfelejtődik idővel a felhasználónév és/vagy a jelszó is, szóval jobban szeretem egy-két helyre összegyűjteni, természetesen több lehetőség is van az olvasott blogok importálására, ilyen pl a Feedly is, én egyelőre leragadtam a bloglovinnál, elég átlátható szerintem.


FACEBOOK

Ezen felül pedig természetesen e-mailben is lehet keresni, ahogyan eddig is, a craptrash@hotmail.com vagy az orban.klaudia@gmail.com címen.

Köszönöm a figyelmet, várom az esetleges ötleteket, ki mivel fogja pótolni a GR-t.

További szép napot!

2 megjegyzés:

  1. Klaukám, minden létező platformon követlek, ajánlom figyelmedbe a bloggyűjtős oldalakat is, ha valakinek nem szimpi sem a feedly,sem a bloglovin, azokon is megtalálni szinten minden blogot (pár helyre kérni kell, hogy kikerülj), kedvencnek jelölni, stb. Egész átláthatóak, és nem kell regelni.

    VálaszTörlés