2013. május 23., csütörtök

Újdonságok a NIVEA-tól

Sziasztok!

Ma a NIVEA újdonságairól írnék pár szót, az első felében a napvédő termékekről, utána pedig a kézápoló újdonságokról.

Baby Protection Cream:

A 30 faktoros krém hatékony védelmet nyújt a babák érzékeny bőrének, UVA és UVB szűrőrendszerrel megfelelően véd a nap káros sugarai ellen. Mivel E-vitamint és panthenolt tartalmaz, a védelem mellett ápolja és hidratálja is a gyerekek bőrét. Fokozottan vízálló, bőrbarát, parabén-, alkohol-, illat-, és színezőanyagmentes.
Ajánlott fogyasztói ár: 2999 Ft

Protect&Refresh Sun Spray:
A napozó spray nem csak véd, de mentolt is tartalmaz, ennek köszönhetően hűsít is. A permetet könnyű használni, nem hagy maga után zsíros, ragacsos érzetet. A benne található etanol biztosítja az azonnali hűsítő érzést és hozzájárul a könnyű textúra kialakulásához, a mentol pedig meghosszabbítja a hűsítő hatást.

Ajánlott fogyasztói ár:
Protect&Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Permet FF20: 4299 Ft
Protect&Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Permet FF30: 4699 Ft

Ezen kívül 3 kézápolási termékkel is előrukkolnak:

Expressz Hidratálás Kézápoló:

Kényeztető Krémes Kézápoló:

Pure&Natural Kézápoló:

Mindhárom termék ajánlott ára 999 Ft.

A NIVEA kézápolási tippjei:
1.      Hidratálj minden egyes kézmosás után, még akkor is, ha egyszerűen csakk vízzel öblítetted le a kezed! Nyáron erre érdemes könnyű, gyorsan beszívódó krémeket használni (például NIVEA Express Hidratálás Kézápoló, NIVEA Pure&Natural Kézápoló).
2.      Ha szabad levegőn vagy, a kézfejed is kend be napvédő krémmel! Tarts magadnál egy kis kiszerelésű változatot, hogy ezt bármikor megtehesd, amikor szükségét érzed.
3.      Használj gumikesztyűt, amikor erős vegyszerekkel, vagy a kertben dolgozol! Ezzel megakadályozhatod az ujjvégek, és a körmök sérülését, és megóv a maró vegyszerektől is.
4.      Esténként, lefekvés előtt használj gazdagabb összetételű kézkrémet (NIVEA Kényeztető Krémes Kézápoló). Ha úgy érzed, hogy a kézfej bőre annyira kiszáradt, hogy ez önmagában már nem lenne elég, akár szövetkesztyűt is húzhatsz a krémezés után éjszakára. Ez felér egy speciális kezeléssel! Az eredmény garantált, a kezed pedig hálás lesz a gondoskodásért!
5.      Ha nincs időd szakemberhez menni, nyugodtan vágj bele az otthoni manikűrbe! Hidd el, nem fog tovább tartani 20 percnél, a közérzeted bedig sokkal jobb lesz tőle!
·       Áztasd a kezed meleg vízbe, amit illatosíthatsz illóolajokkal, de akár pár csepp citromlevet is tehetsz bele.
·       5 percig hagyd puhulni a bőrt, majd radírozd át a kezed bőrradírral, különös tekintettel a körömágy környékére.
·       Öblítsd le a kezed.
·       Vágd le, majd reszeld formára a körmeid.
·       Masszírozd át a kezed egy gazdagon tápláló krémmel.
·       Ha szükséges, körömágybőr puhító, és egy ferdén metszett pálcika segítségével told vissza a körömágy bőrét, a körömre tapadt részeket pedig távolítsd el.
·       Fesd ki, vagy egyszerűen polírozd a körmeidet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése