2013. május 8., szerda

Astor, Rimmel és Miss Sporty körömlakk újdonságok

Sziasztok!

Ismét pár újdonságról lesz szó, ezúttal a fenti 3 márkától.

Astor Perfect Stay Gel Shine körömlakkok:
Forrás
Ez a LYCRA® tartalmú körömlakk akár 10 napos tartósságot ígér, és szalon szépségű körmöket alap- és fedőlakk használata nélkül. Mindezt zselés hatással és egy rétegben egyenletes fedéssel és E vitaminnal.
Könnyű, precíz felvitelt ígér az új lapos, széles ecsetnek köszönhetően, amely minden körömformához könnyedén alkalmazkodik, és egyetlen húzással teljes fedést ígér. (Személy szerint én ebben még mindig nem hiszek, hogy létezik bármi is a világon, ami mindenkinek optimális lenne, de ez csak az én hitetlenségem..)

18 színben lehet kapni őket, köztük francia manikűr árnyalatokkal, elegáns nude színekkel, romantikus rózsaszínekben, élénk és csábító rózsaszínekkel, szenvedélyes vörösökkel és korallokkal, feltűnő lilákkal, divatos kékkel és barnás szürkével.


Heidi Klum véleménye a lakkról: "A tökéletesség keresésének vége! Az
Astor Perfect Stay Gel Shine körömlakk segítségével szuper-fényes, hibátlan körmöket festhetek magamnak alap- és fedőlakk nélkül, és mivel én magam is el tudom készíteni a szalon hatású, zselés megjelenést biztosító festést, nem kell időpontokat egyeztetnem a manikűrösnél."


Javasolt fogyasztói ár: 1479.-Ft

Rimmel Salon Pro körömlakkok:
Forrás
A Rimmel új, továbbfejlesztett Lycra® tartalmú kollekciója ez, az előbbihez hasonlóan ezek a lakkok is professzionális körmöket ígérnek, melyek szintén zselés hatásúak. Ezen kívül az is egyezik az előbbivel, hogy 3in1, nem kell hozzá sem alap- sem fedőlakk, mert A Salon Pro körömlakkok mesés szín pigmentjeit mikroszkopikus gél kapszulák zárják magukba, ami biztosítja a telt, fényes megjelenést akár 10 napon át.
Az is egyezik, hogy azt ígéri, a széles ecset biztosítja az egyenletességet, csíkmentességet.

18 színt tartalmaz a kollekció, amelyből 9 árnyalatot maga Kate Moss álmodott meg, ebben a kollekcióban is lesznek visszafogott nude és rózsaszín árnyalatok, de vadító vörösek és zamatos citrus árnyalatok, valamint mélyebb színek is.


Kate Moss a kollekcióról: "Imádom a Rimmel új Salon Pro lakkjait, mert csodálatosan hosszú ideig megtartják fényüket és még manikűröshöz sem kell mennem értük! A széles ecsetnek köszönhetően a lakkok felvitele könnyű, egyszerű, otthon magam is el tudom készíteni a manikűröm, ezért tényleg nem szükséges szalonba mennem."

A terméksor fejlesztésével kapcsolatban Kate ezt mesélte: "Hatalmas örömet okozott, hogy engem bíztak meg több árnyalat megtervezésével. Olyan volt, mint egy játék a színekkel, amik -a zenei stílusokhoz hasonlóan- különböző hangulatokat fejeznek ki, innen erednek az ötletes elnevezések is. Hozzám pillanatnyilag a Hip Hop pirosas árnyalata áll legközelebb."


Javasolt fogyasztói ár: 1179.-Ft

Miss Sporty Lasting Colour körömlakkok:

Forrás
Az előbbi kettőhöz hasonlóan ez is zselés hatást, profi kinézetet ígér és akár 10 napos tartósságot. Ennek is maxi ecsete van, amely biztosítja a könnyű lakkozást már egyetlen ecsetvonással. A 20 szín között mindenki találhat hozzá illőt, az árnyalatok neve és száma:


390 Vintage
485 Button Rose
350 Fresh Satin
495 Romantic
505 Purple Haze
060 Hypnotic Turquoise

470 Raindrop
510 Atomic Blue
515 Blue Fashion
010 Pure Shine
040 Coconut Latino
080 Fatal Black
425 Cute Cloud
110 So Elegant
251 Fall
530 Brown This Way
150 Red Tango
151 Miss Red
160 Deep Wine
400 Cherry

Javasolt fogyasztói ár: 529.-Ft

Ti szeretitek ezeket a márkákat? Van olyan lakkotok valamelyik márkától, amit nagyon szerettek?

Köszönöm a figyelmet, szép estét!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése