2013. április 26., péntek

Pénteki kedvencek - Amerikai Fater

Sziasztok!

A Futurama előtti nagy kedvencem az Amerikai Fater, illetve még mindig imádom, de most már végignéztem, így ki kell várni mindig az új részeket.. (Amit mellesleg nagyon utálok :D)


2005 óta tart a sorozat, az egyik értelmi szerzője az, aki a Family Guy-é, azaz Set MacFarlane.

A sorozat itt is egy családról szól, konkrétan a Smith casládról, Stan az apa, aki a CIA-nál dolgozik, Francine az anya, aki háztartásbeli, Hayley a lányuk, aki mindig hadakozuk Stan-nel, Steve a fiuk, aki a tinikor küszöbén áll, és néha nagyon buta. És a két kis "házi kedvenc" Roger, az UFO és Klaus az aranyhal, akiben egy náci agya van egyébként, és sokszor hanyagolják.

Roger egyébként fenomenális, imádom, akkora egy kretén, hogy sokszor fáj. Alkoholista, hiperaktív, és szerintem eléggé skizo is, mivel folyamatosan beöltözik egy-egy szerepre (persze egy paróka és egy ruha miatt az embereknek nem tűnik fel, hogy egy UFO... :D) és mindig mindenhol ott van. Stan-ék rejtegetik otthon, egy igazi hisztérika és nagyon szemét tud lenni a többiekkel.Maga a sorozat menete, hangulata kicsit Family Guy-os részemről, adott az apa, aki elsőre jól szituált, intelliges, stb, mégis hülye mint a segg, ha tényleg ész kellene, az anya, aki "csak háztartásbeli", mégis több sütnivalója van. És persze a két kamasz, Steve elég nyomi úgymond, Hayley pedig mindent képvisel, amit az apjuk utál.


Ti ismeritek ezt a sorozatot?
Ha igen, szeretitek? Ha nem, felkeltette az érdeklődéseteket?

Köszönöm a figyelmet, szép napot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése