2013. április 17., szerda

essence - olive garden szemhéjpúder - TESZT

Sziasztok!

Ezt a szemhéjpúdert akciósan vettem, azt hiszem nem kapni már sajnos, pedig elég szép kis szín, bár annyiból jó nekem ez, hogy legalább feltűnt az akciós cuccok között.


Csomagolás: A szokásos essence mono szemhéjpúderek csomagolása, átlátszó műanyag, fekete felirattal a tetején.


A hátulján szürke matrica a szokásos információkkal, a szemhéjpúder megnevezése, száma, fantázianeve, vonalkód, szavatosság, stb.


Tartalma: 2,5 g

Szín, pigmentáltság: Nem igazán volt még ilyen színű szemhéjpúderem, bár mindig is tetszettek ezek az olívás-aranyos színek, magában sem rossz, de azért alappal sokkal szebben kijön a színe.

Természetes fényben:

Vakuval:

Alul magában, felül szemhéjpúderalappal, azért látszik, hogy az alap elég sokat dob rajta.

Használhatóság: Szerintem elég jól kihasználható szín, szinte mindenhez el tudom képzelni, nem túl feltűnő, mégis különleges. Dolgozni is könnyű vele, szerencsére nem porol (bár eddig az essence szemhéjpúdereim egyáltalán nem poroltak) és szépen eldolgozható.

Tartósság: Alappal szoktam használni, így simán kibír egy dolgozós napot kopás nélkül, elmászás nélkül.

Állag: Kellemes állagú, nem túl kemény és nem is túl puha, nem kell kapargatni, hogy elérjünk egy kis színt.

Ár: 250 Ft-ért sikerült lecsapnom rá, így mindenképpen megérte, bár rendes áron (ha jól tudom, 550 Ft) is simán megérte volna szerintem.

Beszerezhetőség: Rossmann

Összességében véve nagyon örülök neki, hogy ilyen áron sikerült lecsapnom erre a szemhéjpúderre, eléggé megszerettem és még sok lehetőséget látok benne.

Sminkben ITT és ITT láthattátok, igyekszem majd dokumentálni a következő sminket ezzel is.

Nektek hogy tetszik? Megvan esetleg ez a szemhéjpúder? Szeretitek a hasonló színeket?

Köszönöm a figyelmet, szép napot!

4 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép színe van o.o nekem sajnos nincs meg, nem igazán veszek már szemhéjpúdert,még akkor se ha olcsó. Meg jártam párszor úgy hogy ugyanolyat vettem mint amim már volt. Mikor megváltozik a csomagolás megtévesztő tud lenni az ilyen: D hasonló árnyalatom van,de ritkán nyúlok hozzá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így magamtól venni már én is ritkábban szoktam, de ha mondjuk 200-300 Ft-ért látok olyat, ami még nincs, akkor nem kérdés :]

      Törlés