2013. február 28., csütörtök

DIY Adventures - Valentin nap

Sziasztok!


Nem nagyon szeretnék magyarázkodni, a szombati bejegyzés pótlása lesz ez, nem igazán voltam Valentin-napi, szívecskés hangulatban, és utolsó pillanatra hagytam, így megint csak ötleteket hoztam, legközelebb már tényleg szeretnék saját munkával előrukkolni, fogadjátok őket szeretettel, remélem, azért lesz, amit akár jövőre hasznosítani tud valaki. :]

Forrás
Az a baj, hogy Valentin napra - nem csak a szerelmesek ünnepe, de ekként terjedt el, legalábbis nálunk a legtöbb ember ezt mondaná - leginkább csajos dolgokat tudok elképzelni. Na most egy ilyen ládikóba kedves, szerelmes üzeneteket írni, esetleg 1-2 közös képet becsempészni szerintem igazán jó ajándék lehet a másiknak.

Forrás
Ez a kis összeállítás pedig akár a férfiaknak is kedvezhet, a párna és a villanyköre-dísz nagyon jó ajándék lehet szerintem egy lány számára, a szíves teafilter pedig egyszerű, de apró figyelmesség.

Forrás
Ugyanilyen egyszerű, de nagyszerű ötlet a szív formájú süti, amivel szerintem akárkit megkínálhatunk.

Forrás
Ez pedig egyszerű módja a szív alakú torta elkészítésének, ha nincsen ilyen alakú sütőformánk.

Forrás
De ha már kaja, szív alakú pizzát is csinálhatunk, fanatikusabbak szív formájúra vágott szalámival/sonkával is díszíthetik.

Forrás
Ez a kis "What is Love?" kirakós is nagyon aranyos szerintem, és a kis piros cetlikre azokat a szavakat írhatjuk (én ha már csinálnék, inkább a saját írásommal tenném), amiket csak akarunk.

Forrás
Az egyszerűbb dolgokat kedvelőknek/idő hiányában "szenvedőknek" egyszerű ötlet egy saját készítésű, szíves borítékba egy levélkét bújtatni.

Forrás
Ezek az egyéni bögrék amúgy is imádni valóak szerintem, erre a napra is tökéletes ajándék lehet. :]

Forrás
Személy szerint ezt a kis ujjlenyomatpárt is nagyon ötletesnek és kedves gesztusnak találom.

Forrás
Ez is iszonyatosan tetszik, sőt, erre azt mondom, férfiaknak ideális lehet egy üveg pezsgőt/bort venni, megszabadulni a címkétől, és személyre szabott felirattal ékesíteni.

Forrás
Ha van szív alakú jégkockatartónk, akár saját készítésű, szív alakú bonbont is csinálhatunk, ami olcsóbb is, és személyesebb is, mint mondjuk egy tábla csoki vagy egy doboz bonbon. Arról nem is beszélve, hogy ez tényleg szeretettel készül. :]

Forrás
A másik nagy kedvenc - nem csak Valentin napra, bármire adható szerintem ez is - a befőttes üveg, amibe tehetünk forrócsoki port, csokit, kakaót, kávét. Vagy igazából bármit. :] Itt csak a kreativitás szabhat határt, azt teszünk bele, amit csak akarunk, és úgy díszítjük, ahogyan jól esik.

Forrás
Ez a kép, hát valami iszonyatosan édes részemről! :]

Forrás
Szintén az üveges vonalon haladva, nem csak finomságokat tehetünk bele, hanem kis üzeneteket is. :]

Forrás
És akkor még mindig ezen a vonalon haladva, ha már üveg, szerintem mind közül legjobban, talán még a borosüvegnél is jobban, ennek örülne "Emberem". (Bevallom, ezzel engem is le lehetne venni a lábamról..)

Most pedig kicsit "utálom" magam, mert ha múlthéten nekiállok a bejegyzésnek, akkor valószínűleg én is megcsinálom valamelyiket - attól függetlenül, hogy nem szoktunk V-napot tartani - és kedveskedhettem volna kicsit, kiéltem volna az akkor mélyen elbújó kreativitásom, és még "rendes" bejegyzést is hozhattam volna Nektek. Ezt az érzést utálom amúgy, ez van minden karácsonykor, húsvétkor, mikuláskor, akkor "jahjj, de nincskedveeem, de nemááár", aztán rá 1 hétre meg dől belőlem az ötlet, na mindegy... :D

Nektek melyik tetszik legjobban? Szoktátok tartani a Valentin napot? Ha igen, miket szoktatok ajándékozni? Inkább saját kézzel készített dolgot, vagy vásároltok?

Köszönöm a figyelmet, szép napot!

Nézzétek meg a többiek bejegyzését is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése