2012. május 9., szerda

Soliteint bőrpuhító sarokápoló krém - Teszt

Sziasztok!
Ahogy ITT írtam, kaptam egy krémet a Soliteint cégtől tesztelésre.
Ezelőtt még semmilyen terméküket nem használtam, és gondolom nem kell, de azért elmondanám, hogy attól, hogy ingyen volt, teljesen őszinte véleményt alkottam róla, és ezt is osztom meg Veletek.


Majdnem egy hónapja ért ide, azóta használom is. A csomagolás egy 75 ml-es tubus, kellemes kék alapon található a cég logója, egy női láb, és a leírás.


A hátulján megtalálható magyarul is és angolul is a használati utasítás. 
BETTI!! Ne folyjon ki a szemed, itt a nagyított kép! :D


Külön öröm, hogy egy újabb magyar terméket próbálhattam ki, ilyenkor egy kicsit jobb érzés, főleg ha vásárolok.


Maga a krém közepes sűrűségű, az illata egy kellemes, olyan frissnek mondható, picit számomra citromra emlékeztető illat, de egyáltalán nem erős. A krémet nagyon könnyen el tudom kenni a lábamon, nem csak a sarkamra szoktam, este lefekvés előtt a sarkamra, a talpamra, és ha úgy érzem, igényli, akkor a nagylábujjamra is alul. Pár perc után nem is érezni az illatot, és elég hamar beszívja a bőröm. 

Azért is akartam legalább 3 hétig használni, mielőtt írok róla, mert az ilyen termékeknél szerintem Mindenki egyetért velem abban, hogy 2-3 nap alatt ne várjunk csodát.

Csak úgy szoktam használni, hogy alvás előtt, mert kivagyok, amikor csúszkál a lábam a papucsba a krémtől, viszont most, hogy melegebb volt, volt olyan, hogy még este kimentem papucsban cigizni, zokni nélkül, és nem estem pofára a saját lábamtól, tehát nem marad utána zsíros érzetű a lábam. Ez már egy nagy pirospont nálam! 

Azt kell, hogy mondjam, még ő sem az igazi számomra, de az eddig használt avonosnál jobb egy kicsit. Ha másért nem, hát az előbb említett két jó tulajdonságért, nem rossz az illata, egyáltalán nem is emlékeztet lábkrémre, és nagyon hamar beszívódik a bőrbe.
Érzésre puhább, és látszatra is szebb a lábam, nyilván nem olyan, mint egy 60 éves nénié, de azért mikor többet állok, eléggé meg tudja viselni...
Részemről 10-ből 8,5 pontot simán megér ez a krém, az árát ugye nem tudom, de szerintem 1000 max. 1500 körül lehet.
Akit esetleg érdekel a termék, és boltban nem találja, a honlapjukon megtalálja, érdeklődhet.


Mindenesetre nagyon örülök, hogy kipróbálhattam, és tuti, hogy el fogom használni, mert tényleg jó, viszont még a héten szerintem nekiállok a Medifleur krémjének, szóval 3-4 hét múlva ő lesz a soros, a kettő között pedig leírom anyukám élményeit a Medifleur cukorbetegeknek való lábápolójáról.

Köszönöm a figyelmet, kellemes napot Nektek!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm, hogy vigyázol a szememre XD
    Már toltam az egeret, hogy katt a kisbetűs képre, de láttam, hogy felkészültél rám XD

    Míg olvastam (a bejegyzést, nem a csomagolást) azon gondolkoztam, vajon írsz-e róla, hogy csúszik a papucsban, vagy sem. De máris szimpatikus a krém, ha nem csinál halacskát a lábamból.

    VálaszTörlés