2012. február 23., csütörtök

Isana száraz sampon + baglyos nyaklánc

Sziasztok!

Tegnap benéztem a Rossmannba, mert már jó ideje szemezek a száraz samponnal.
Eddig vacilláltam, hogy vegyek- e, aztán múlt héten eldöntöttem, hogy ki szeretném próbálni, mert nagyon hamar zsírosodik a frufrum, már próbáltam, hogy csak a frufrum mosom gyakrabban, de a végeredmény kb. csak rosszabb lett, de nem szeretnék 2 napont hajat mosni. 
A kérdés már csak az volt, milyet vegyek. Először a Syoss-ra gondoltam, de sajnos túl sok rosszat olvastam róla, így annyiban maradtam, hogy azt nem, hanem ami a kezembe akad elfogadható áron.

Így hát nézelődtem, és az Isana (a Rossmann saját márkás terméke) száraz sampon mellett tettem le a voksom.


Ha jól emlékszem, 800 Ft volt, ennyiért úgy voltam vele, hogy ha nem válik be, akkor max. odaadom valakinek, hátha neki bejön.


Sima, zöld színű flakonban van, jól zárható műanyag kupakkal.


A hátulján magyar leírással. 

Normál és gyorsan zsírosodó hajra ajánlott. Nem gépelem be az egészet, csak a használati útmutatás részét.

1. A hajat alaposan fésüljük ki.
2. A száraz sampont rázzuk fel és kb. 20 cm-ről egyenletesen fújjuk be a hajtincseket.
3. Rövid ideig hagyjuk száradni.
4. Töröljük és alaposan fésüljük át a hajat. (Az esetlegesen ott maradt púder maradványokat hajszárító segítségével távolítsuk el.)

Tudom, mostanában elég sokan írtak a száraz samponról, de mivel nekem ez újdonság, én is mondanék pár szót róla, főleg, hogy erről még nem olvastam.

Tehát szépen kifésültem a hajam, 1-2 cm-es leválasztásokat csináltam, és a tövemet befújtam vele, kicsit hagytam, majd mentem a következőre, és így tovább. Amikor mindenhol befújtam, lehajoltam, és fejjel lefelé átfésültem a hajam, majd a kezemmel kiráztam belőle a maradékot. 
Ezután a biztonság kedvéért hideg levegővel hajszárítóval átfújtam az egészet.

Azt nem mondom, hogy frissen mosott hatású lett a hajam, de jelentősen dobott a kinézetén. Persze, rá is van írva, hogy nem hajmosás HELYETT van, hanem két mosás között használhatja az ember.

Tehát  részemről nagyon jól teljesített, egyáltalán nem maradt fehér poros a hajam, és úgy gondolom, ennyit megér, ha egy picit ki tudom tolni a hajmosást!

Az illata nem rossz, bár nem is a legjobb, nekem olyan kis citrusosnak tűnt, de igazából fél óra múlva már nem is érezni, és ennek örülök is.

Összességében:
- Bár a csomagolás nem nagyon érdekel az ilyen termékeknél, de:
 10/10, mert nagyon jól zárható, akkora kiszerelés, hogy akár a táskába is bedobhatja az ember végszükség esetére.
- Hatás: 10/10
- Illat: 10/8
- Mennyire felel meg a leírtaknak?: Teljesen

Szerintem aki gondolkozik még ilyesmin, nyugodtan kipróbálhatja ezt a fajtát, engem most nagy örömmel tölt el, hogy végre úgy néz ki, megoldást találtam az évek óta tartó problémámra, lehet, hogy nem a legjobb, de a cél szentesíti az eszközt, és heti 1×belefér, inkább ez, mint hogy 2naponta mosni kelljen a hajamat.

Természetesen nézelődtem is az ékszeres résznél. (A kozmetikumokat DIREKT kihagytam ezúttal.. :D) És persze, hogy találtam megint valamit, amibe beleszerettem...
Kb. 2 éve kerestem már baglyos nyakláncot, ezüst színűt, de nem túl nagyot, és nem is túl kicsit. Hát tegnap ráleltem, de első körben ott hagytam. 2 darab volt, és először úgy voltam vele, hogy majd valakitől ezt kérem a névnapomra. Nos, az a valaki én lettem, így kicsit előre, de megleptem magamat ezzel a szép kis lánccal:


Féltem, hogy mire eljönne a névnapom, már nem lenne kapható, így lecsaptam rá én, és ma fel is avattam. :]
Nagyon tetszik, a szeme amúgy 1-1 fekete kövecske, de a vaku miatt nem igazán látszik.

Remélem, tudtam azért valami újat mondani a száraz samponnal kapcsolatban, én nem bánom, hogy megvettem, és ha hosszabb távon is bejön, akkor későbbiekben is kitartok mellette.

Nagyon szép napot kívánok Minden kedves Olvasómnak!

1 megjegyzés:

  1. Avonnak is van baglyos ezüst színű nyaklánca :)
    De lehet, hogy csak karácsonyig volt, majd megnézem.

    VálaszTörlés