2012. február 9., csütörtök

Essence 24 órás vaníliás almás pités kézkrém

Sziasztok!


Ma az Essence vaníliás, almás pités kézkréméről írok.
Gondolom bemutatni már nem kell, nem a legnagyobb újdonság, de részemről érdemel egy bejegyzést.


Praktikus, 75 ml-es, tubusos kiszerelés, bárki táskájában elfér, annak pedig hogy nem tégelyes, külön örülök, könnyebb annyit kinyomni, amennyi éppen kell. 
Nem is kell belőle sok, és elég hamar beszívja a bőr, nem marad zsíros érzés utána, én nem is érzem 10 perc után, hogy bekentem a kezem. (Amúgy illatra nem az almás pite jut eszembe róla, hanem valami túrós, tésztás süti :] )

Szerencsére nem túl érzékeny a bőröm, de azért télen kiszárad az ember keze.

Amikor vettem, a bütykeim már kipirosodtak, fájtak, és már majdnem kezdtek sebesedni, a kezem száraz volt. Nem vagyok oda a kézkrémezésért, de valamit valamiért alapon úgy döntöttem, hogy nem kell rusnya és fájós kéz, meg ugye ez nem is túl kellemes érzés és nem is szép látvány munka közben sem, így elkezdtem használni.


Szóval a csomagolása praktikus, nekem kifejezetten tetszik a minta az elején, hátul pedig a leírás található, és az összetevők.


Akinek nem esne le(nekem sem esett le először, nem is igazán néztem, a nővérem szólt hogy hehe, hát ez vicces), annak itt egy kép nagyobban is:


Tehát minden nyelven ott van, hogy 24 órás, erre a magyarnál "12 órás".
Na mindegy, ez legyen a legnagyobb gondom.

3-4 nap kenegetés után olyan finom puha lett a kezem, mint a babapopsi, igaz, napi 3-4× bekentem amíg szebb lett, azóta pedig napközben ha eszembe jut, és alvás előtt.

Vettem egyet anyukámnak is, akinek aztán tényleg csúnya a keze, az ujjai nagyon be vannak repedezve, fáj is neki, stb. Az ő kezét azért annyira nem tette rendbe, de azt mondta, érezhetően jobb, mióta keni vele a kezét. Szóval ha a hatását össze kellene foglaljam egy mondatban, ez lenne: "Tökéletes annak, aki átmeneti kézszárazságot akar megszüntetni vagy megelőzni, de csodát azért nem tud tenni."

Összegzésként:
- Csomagolás és kiszerelés: 5/5 
- Hatás: 5/4
- Ár/érték: 5/4
- Összetevők: 5/3

Tehát átmenetileg, így télre jó, de az összetevői nem a legbiztatóbbak számomra.

Köszönöm a figyelmet, vigyázzatok magatokra, és további szép napot! :]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése